Städdag den 21 oktober fr kl 10

På lördag 21 oktober kommer vi ha en städdag då vi ska rensa ut Stallebo samt båthuset på gammalt material som inte används. Vi ska städa klubbområdet, bl.a rensa ogräset på uppställningsplatsen för Laser och Katamaraner samt även ta upp några följebåtar och dra upp en ramp. Detta är några av sakerna vi kommer göra.

Vi behöver självklart hjälp med detta. Det hänger på oss medlemmar att vi får en fin och användbar anläggning, klubben drivs trots allt av oss medlemmar.

Städdagen börjar 10.00 och det vore fint om så många som möjligt kan hjälpa till med detta. Ta på er oömma kläder och ta gärna med verktyg om ni har.

Ta hem alla Lasrar & Spitfire innan den 19 november - resten transporteras bort.

För övrigt så måste samtliga Lasrar samt Katamaraner tas hem i vinter. Grusplanen ska göras iordning inför nästa säsong och eventuellt kommer det komma konstgräs dit (vi håller tummarna). Detta betyder att inga Lasrar eller Katamaraner få vara kvar på klubben efter 19 november.

Det är inte tillåtet att ställa båtarna på gräsytorna runt hamnen under vintern. Båtarna måste tas hem. Finns det båtar kvar efter detta datum kommer Bosön ta hand om dem. Vi återkommer om när det är ok att ställa tillbaka de privata båtarna i vår. 

Åter igen, Det finns fortfarande båtar som inte är märkta. Två katamaraner (Katla samt Flying Phantom) samt 6st Lasrar är ännu inte märkta med namn och telenummer efter kontroll igår söndag 15 oktober. De båtar som inte är märkta kommer transporteras bort av Bosön efter städdagen, då dessa kommer separeras från övriga båtar på lördag morgon. Vi har flertalet seglare som vill börja segla hos oss men p.g.a platsbrist på vissa områden så är detta inte möjligt.

Vi vill inte behöva tjata på detta. Om vi inte vet vem båten tillhör så måste vi anta att den inte tillhör en medlem och är där med obehörig på klubben. 

Vi ses på lördag kl. 10.00!