Lyckat KM & solig säsongsavslutning!

file-2.jpeg

Tack alla som seglade och extra stort tack till alla som hjälpte till att få dagen så lyckad!

Största tack till alla som bidragit med allt från korvgrillning, startfartyg, banläggare, coacher, föräldrar, resultatsamordnare, hejarklack - det är många delar som ska klaffa för att vi ska få ihop det. Men det är väl värt det då vi ser hur fint alla seglar och vilken bra stämning det är ute på sjön.

KM hos LJS!

Spitfire var först ut

Teamen seglade tre varv i varje race och det blev jämt och avgjordes i sista matchen. Team Max & Niklas vann över Max & Gustav tillslut. Det var lite problem med Gennakern för MAx & Gutav i race 2 så att de var tvungna att bryta. Men med lite fix i land kunde de köra igen till race 3.

Lidingö Jolleseglare

Laser seglade 2 varv

Fyra seglare startade i Laser-klassen. De två varven gick snabbt och det blev seger till Anders, tätt följd av Christian, Laban och Patrik.

Lidingö jolleseglare

11 Optimister gjorde upp om KM  

Totalt var det 11 optimistseglare som ställde upp i KM idag. Tre tillhör OptiRöd - de mest erfarna seglarna, 7 seglare från OptiBlå och en seglare från OptiGrön. OptiRöd är en tävlingsgrupp så dessa seglare är lite vanare att tävla. De resterande seglarna gjorde i stort sett tävlingsdebut idag vilket gick galant. Det är alltid lite spännande med startflaggorna, hålla koll på tiden, kunna förstå var det blåser bäst och veta när du har företräde eller ej!  

file-5.jpeg
  • Vinnare i OptiRöd blev Emma, tätt följd av Riccardo & Elin.
  • OptiBlå vanns av Filippa och därefter kom August, Kasper, Victor, Nora, Bastian och Isabelle.
  • Hugo vann solklart OptiGrön!
Lidingö jolleseglare KM 2017

Tack för idag! Vi ses på städdagen den 21/10 - mer info kommer i veckan.