Anläggningen

LJS har tillsammans med Bosöns idrottscentrum en funktionell anläggning med det mesta som kan behövas och fantastiska utvecklingsmöjligheter.

Klubbhuset Stallebo med omklädningsrum, kök, klubbrum & samlingslokaler, ett stort båthus med gott om förvaringsutrymmen samt verkstad och bryggor/ramper ut till vårt hemmavatten Askrikefjärden.

Läs mer om Bosöns anläggning  

Logistik

Hitta hit

Se kontaktinfo här

Ankomst

Nere vid vattnet är det trångt och alla jollar behöver få plats. Lasta av segeljollen så snabbt som möjligt och parkera bilen på anvisade parkeringsplatser inom Bosöns område.

Jollar på land får ej blockera grusvägarna som går längsmed vattnet. Vid förvaring av jollar över natten måste de ställas upp väster om båthuset. Sjösättning av jollar sker vid ramper ner mot Askrikefjärden.

Följebåtar

Sjösättning av medhavda följebåtar sker vid bilrampen vid Bosö Båtklubb. Trailern parkeras på grusplanen alldeles i närheten. Obs parkera inte på asfaltsplanen framför Bosö Båtklubbs klubbhus. Bil kan parkeras vid trailern, vid LJS klubbhus eller vid anvisad plats. Följebåtarna får förtöjas på västra sidan av bryggan vid LJS anläggning.

Parkering

Parkering får endast ske på markerade parkeringsytor. Dvs. det är strikt förbjudet att parkera på gräset eller andra områden som saknar P-skyltar. På området finns det ett flertal parkeringsområden (se bild nedan). I övrigt är det endast tillåtet att köra i gånghastighet (tänk att området klassas som gågata).

 

Banområden


Ytterligare frågor? Kontakta oss gärna på kappsegling@ljs.se